Tornar

REGISTRES I E. CONSULTA PER AJUDAR A DEIXAR DE FUMAR


FT
 Dimecres 6 de Maig de 2020

L’eConsulta és una eina de comunicació digital entre els pacients i els professionals sanitaris que complementa l’atenció presencial. La ciutadania pot enviar consultes des de qualsevol dispositiu als professionals del CAP,  de la mateixa manera que des de l´història clínica ho pot fer el propi professional. 

 

Amb la situació actual, aquestes noves tecnologies són una oportunitat per al sistema sanitari, ja que ofereix nous recursos no presencials per deixar de fumar.

El grup de treball que va elaborar aquests document està conformat per professionals referents de tabaquisme. Vam voler crear un espai per fer intervenció en tabaquisme, oferint unes plantilles dirigides a l’usuari, amb missatges personalitzables, amb la intenció de facilitar als professionals la intervenció en l’ajuda per deixar de fumar, tenint en compte les diferents etapes o passos del procés (Decideix-te!, Prepara’t!, Deixar de Fumar i Mantén-t’hi).

Abans de la situació per la COVID19 teníem pendent fer la prova pilot. Amb la situació actual, hem pensat que aquest material us podria ser d´adjuda i si durant aquests mesos ens feu aportacions ja ens servirà com a prova pilot.