Tornar

Campanya: Fem Salut. Gràcies per no fumar!


foto
 Divendres 27 de Juliol de 2018

Ens plau presentar-vos Fem Salut. Gràcies per no fumar!, una campanya que recomana no fumar en els accessos als centres sanitaris.

Aquesta estratègia forma part del Programa Atenció Primària Sense Fum, iniciativa promoguda per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), la Societat de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC).

Els centres de salut són un lloc idoni per incorporar espais sense fum. Amb aquesta campanya es volen ampliar als espais pròxims. A més, els professionals de la salut tenim la responsabilitat de tenir un paper saludable i modèlic.

La senyalització de Fem Salut. Gràcies per no fumar! ha d’estar integrada en un protocol en què es coordini la campanya amb la direcció de cada centre, es fomenti la implicació de tot l’equip d’atenció primària i, alhora, es coordini amb l’àmbit municipal per sol·licitar els permisos necessaris quan el lloc de col·locació dels cartells pertanyi a la via pública.

La campanya preveu retolar els accessos als centres sanitaris amb cartells adhesius verticals (de paret), que s’han de situar a l’entrada del centre, i senyalització horitzontal (de terra) per delimitar-ne l’espai.

El material de senyalització arribarà durant la primera quinzena de setembre.