Tornar

CURS EN LÍNIA TABAQUISME PASSIU EN INFÀNCIA. INSCRIU-T´HI!


foto
 Dimarts 17 d´Abril de 2018

Curs Tabaquisme passiu en infància dirigit especialment a professionals de la salut relacionats amb la salut perinatal i infantil (infermeria pediàtrica, pediatres, llevadores, obstetres, etc.) per tal de facilitar la intervenció mínima en tabaquisme des de les consultes. Aquest curs forma part de l´oferta formativa del programa "Atenció Primària Sense Fum" (PAPSF).

DURADA DEL CURS: 8 SETMANES

PROPERES EDICIONS

  • 7 d´octubre al 29 de novembre de 2019
  • 27 de gener al 27 de març de 2020

?DATA LÍMIT INSCRIPCIONS: fins al dia anterior a l´inici del curs o fins a esgotar places

Aquest curs és gratuït per als professionals de la salut però comporta una despesa de diners públics - cost aprox. de 200 euros per alumne/a- que subvenciona l´Agència de Salut Pública de Catalunya

És important que abans d´inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d´espera no puguin aprofitar les vacants. Apel·lem doncs a la vostra responsabilitat en mantenir la inscripció només si preveieu que us podeu comprometre a realitzar-lo (disposeu del temps requerit) i teniu els requisits previs imprescindiblesCal tenir instal·lat el Flash Player en el vostre PCEs descarrega de forma gratuïta. 

Aquesta activitat té una durada de 20 hores i està acreditada pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries (4,4 crèdits). 

Una vegada aprovat el curs, pots tornar a visualitzar-lo de nou, tant les visites com descarregar la documentació o el certificat, entrant a  www.cursum21.com