Tornar

CENTRES PENITENCIARIS I TABAQUISME. Dificultat o oportunitat?


foto
 Dijous 24 de Maig de 2018

El 4 d´abril vam participar-hi en una sessió amb l´equip sanitari del CP Mas D´Enric de Tarragona per parlar-ne de la població interna del Centre Penitenciari i el tabaquisme.

 

 

Josep Ramón López Olivares Infermer referent de tabaquisme, ens va convidar per tal de participar-hi en una de les sessions internes de l´equip del centre per parlar del tema del tabaquisme. 

Va ser una sessió molt participativa en la que es va comentar (adjuntem a sota un informe dels continguts de la reunió):

  • L´alt percentatge de tabaquisme en aquesta població
  • Les dificultats i les oportunitat
  • L´oportunitat que ens ofereix un àmbit poc treballat fins ara en temes de tabaquisme (monitoratge, efectivitat de les intervencions, etc)

Aquesta sessió serveix per mirar d´enfocar el tabaquisme al CP i, com diu Josep Ramón "tenim l´esperança que això sigui només el principi d´una línia de Treball i conscienciació en els interns i també en els professionals que Treballem en el CP".

Aquest any s´han afegit a l´equip organitzador de la XIX Setmana Sense Fum, els equips sanitaris dels centres penitenciaris, per això hem pensat que podria ser una oportunitat el realitzar les enquestes en els interns i oferir el feed-backs dels resultats a cada equip.

 



Informació addicional: