Tornar

Campanya Montilivi Sense Fum!


foto
 Dijous 24 de Maig de 2018

El Girona FC ja ha llançat la campanya “Montilivi sense fum”, una iniciativa protectora de la salut que recomana evitar fumar a la graderia i convida a qui vol fumar que vagi a espais oberts fora de la graderia.

El club reforça el seu compromís en la protecció de la salut oferint un ambient més sa i cómode per compartir i gaudir tots els espectadors, tant adults, com joves, infants i families! 

Es demana als fumadors que s’abstinguin de fumar a la zona de graderia i que en cas que vulguin es dirigeixin al espais oberts situats als accessos per tal que cap espectador, des del seu seient, es vegi incomodat pel fum mentre gaudeix del partit.  

Per donar a conèixer aquesta iniciativa a la seva massa social, el Club ha llançat un vídeo de la campanya (Montilivi Sense Fum) i durà a terme una sèrie d’accions per conscienciar el públic de Montilivi a aquesta nova realitat. Per al proper partit a l’estadi, per exemple, s’incentivarà els fumadors a deixar la seva cigarreta canviant-la per una Poma de Girona. El club vol així fomentar els valors de la salut, el respecte i la protecció a les persones i en especial als menors.

Des de la Xarxa del Programa Atenció Primària Sense Fum felicitem aquesta iniciativa de la Xarxa territorial de tabaquisme de Girona!!!