Tornar

Posicionament de la Comissió de Salut Pública sobre els productes del tabac sense combustió


un paso més
 Dimecres 16 de Maig de 2018

Un pas més en la protecció de la Salut Pública per contrarestar la política interesada i enganyosa de la industria tabaquera, publicitant en mitjans de comunicació o amb "col·laboracions" en la comunitat científica. 

S´ha fet públic el posicionament, en relació a les cigarretes electròniques i el tabac sense combustió, de la Comissió de Salut Pública del Consell Interterritorial de Salut (la taula que aplega les direccions de Salut Pública del Ministeri i les Comunitats Autònomes) 

 

Us adjuntem a sota el document "Posició sobre els productes del tabac sense combustió" amb el posicionament consensuat dels professionals que treballem en tabaquisme a Catalunya. 

Les cigarretes electròniques o el tabac sense combustió, tindran els mateixos requeriments que la resta de productes del tabac pel que fa a restriccions en la seva venda, promoció, publicitat i patrocini, i en relació als espais en què està prohibit el seu consum. En aquesta Llei ja estan inclosos els denominats Dispositius Susceptibles d´alliberament de Nicotina (cigarrets electrònics) en la categoria de productes relacionats amb el tabac.