Papsf

Benvinguts al programa ATENCIÓ PRIMÀRIA SENSE FUM

Deixar de fumar aporta beneficis a totes les persones que fumen i a les que no fumen


CARTA A LOS REYES MAGOS

foto RRMM
Font:

Queridos Reyes Magos,

Nos dirigimos a ustedes en representación del colectivo de profesionales de la salud, referentes de tabaquismo, de la Red del “Programa Atenció Primària Sense Fum (PAPSF)”, para hacerles llegar nuestra la lista de deseos:

Reconeixement al Programa Atenció Primària Sense Fum

Entrega de premis
Font: papsf

Avui 22 de maig, en el marc de la IV Jornada de l´Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS), han concedit un certificat de reconeixement al PAPSF i a tots els referents que integren la xarxa. 

L´entrega dels certificats de qualitat a les experiències que han superat satisfactòriament el procés d’avaluació ha estat a càrrec de l´Hble. Sr. Antoni Comín, conseller de Salut. 

 

 

FORMACIONS PERIFÈRIQUES EN ELS EAP: PASSOS A SEGUIR

FOTO
Font: PAPSF

Portem 15 anys del programa i tots els centres d’AP estan acreditats com a Centres Sense Fum. Durant aquest temps han hagut molts canvis de professionals dins de l’AP, per això creiem necessari "RENOVAR LA FORMACIÓ PRESENCIAL" i els materials d´ajuda (guies actualitzades per ajudar a deixar de fumar dirigides a professionals i a pacients).

Bon Nadal i Bon Any 2017!!

Lotería
Font: papsf.cat

Aquesta any ens ha tocat la grossa!! Aprofitem la bona idea del CAP Roquetes (Barcelona) per enviar-vos, com cada any, la memòria 2016 PAPSF i les previsions per al 2017!

Bones Festes i Bon Any Nou 2016!

Arbre Nadal Sense Fum
Font: PAPSF

Moltes gràcies als membres de la Xarxa d´Atenció Primària Sense Fum per la vostra tasca en prevenció i control del tabaquisme. Junts estem fent que cada dia baixi el consum de tabac a Catalunya! Us presentem el resum de les activitats del PAPSF:

 

Bones Festes des del PAPSF!! Memòria Activitats 2014

Bon Nadal Xaxa del PAPSF
Font: PAPSF

Us volem dessitjar unes Bones Festes des del Programa Atenció Primària Sense Fum (PAPSF),

Com ja sabeu, des que va finalitzar el desplegament al 2009, va iniciar un procés per impulsar, cohesionar i consolidar la Xarxa del PAPSF. Ja som 779 professionals membres (578 referents d’AP, 201 d’altres àmbits) més 327 newsletter. Portem anys treballant des de la part privada d´aquest web per mantenir la actualització i informació periòdica de tots els esdeveniments, activitats formatives, documents, publicacions en referència al tabaquisme. Al 2013 ens vam plantejar ampliar el web amb la part pública, on tenim diversos apartats (Noticies, ajuda per deixar de fumar, alguns materials, etc) i estem en la línia d’obrir també una biblioteca  (ara només està la part privada), fent-la més atractiva.

Logotips del PAPSF

Logo papsf.cat
Font: PAPSF

En aquest apartat podeu descarregar-vos els logos (imatge corporativa) del programa APSF, per disposar d’ells en presentacions, pòsters, activitats, etc. És convenient que per donar a conèixer més el programa, del que formem part tots nosaltres, fem constar sempre que sou referents de la Xarxa d’APSF utilitzant la nostre imatge corporativa.
 

Cerca

Filtra per categories