Papsf

Benvinguts al programa ATENCIÓ PRIMÀRIA SENSE FUM

Deixar de fumar aporta beneficis a totes les persones que fumen i a les que no fumen


FORMACIONS PERIFÈRIQUES EN ELS EAP: PASSOS A SEGUIR

FOTO
Font: PAPSF

Portem 15 anys del programa i tots els centres d’AP estan acreditats com a Centres Sense Fum. Durant aquest temps han hagut molts canvis de professionals dins de l’AP, per això creiem necessari "RENOVAR LA FORMACIÓ PRESENCIAL" i els materials d´ajuda (guies actualitzades per ajudar a deixar de fumar dirigides a professionals i a pacients).

FORMA´T EN TABAQUISME!

Forma´t!!
Font: google

Per tal de millorar els coneixements i capacitar els professionals d´atenció primària en habilitats per a l´abordatge del tabaquisme, des de l´Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), juntament amb les societats científiques d´atenció primària, integrat en els programes Atenció Primària sense Fum (PAPSF) i infància sense Fum, s´han dissenyat dos cursos a distància, un de tabaquisme passiu en infància i l´altre d´intervenció en tabaquisme, en format de joc de simulació.

Publicació de l´estudi ITADI realitzat a l´atenció primària

Podreu trobar els resultats de l´estudi ITADI publicat a Diabetes Research and Clinical Practice: Continued smoking abstinence in diabetic patients in primary care: A cluster randomized controlled multicenter study.

Aquest estudi l´han portat a terme companys coneguts per tots: Santiago Pérez com a investigador principal amb Lydia Roig, Josep M. Manresa, Carlos Martin-Cantera, Elisa Puigdomènech, Pilar Roura, Angelina Armengol, Mamta Advani i Grup Estudi ITADI, en el que esteu molts professionals d´AP referents del PAPSF. FELICITATS A TOT@S!!!

Romandrà disponible online fins el dia 6 de març a: Estudi ITADI. Elsevier.com

 

Cerca

Filtra per categories